Hana Laurinová - Lady Johanes a Ranč na šutru

07.11.2011 10:40

Vlastním malou rodinnou stáj blízko zámku Sychrov - Ranč na šutru, o který se stará celá má rodina.  S Míšou  a Lenkou jsem se seznámila v létě 2010 na zámku Sychrov, kde obě dámy účinkovaly se svými koňmi  v dámském sedle, při společném vystoupení s Koňským kaskadérským divadlem Kentaur, tenkrát ještě za DJS Artemis. Po skončení léta se Míša a Lenka rozhodly své koňské miláčky ustájit v mé stáji. Staly se z nás přítelkyně a společně jsme se začaly věnovat novým činnostem.

Zcela novým projektem jsou například originální pohádky a to již v občanském sdružení Dámská jezdecká Elegance. První naší pohádkou je pohádka O slepičím princi. Premiéra úspěšně proběhla v létě, hráli jsme společně s dětmi z JK Ranče na šutru a účinkujícími byla také naše zvířátka z Ranče na Šutru. Pohádka měla velký divácký ohlas a již se připravují další.

Na Ranči na šutru se můžete učit jezdit na koni, nebo se jen svést, pohladit si domácí zvířátka, dozvědět se něco o sokolnictví, objednat si dětskou oslavičku nebo jen strávit příjemné odpoledne. Tímto Vás srdečně zvu k návštěvě u nás - viz rubrika : Oblíbené odkazy - Ranč na šutru

Lady Johanes  je ve znamení střelce, mám ráda přírodu, psy, koně a zvířata vůbec. Má oblíbená barva je modrá.

Ráda bych se věnovala historickému ježdění a střelbě z luku.

 

 

Fotogalerie: Hana Laurinová - Lady Johanka a Ranč na Šutru